Πέντε χαρακτηριστικά για την επιτυχημένη προβολή προσφοράς υπηρεσιών ομορφιάς στο διαδίκτυο

Πέντε χαρακτηριστικά για την επιτυχημένη προβολή προσφοράς υπηρεσιών ομορφιάς στο διαδίκτυο

Στις μέρες μας το διαδίκτυο  έχει εξελιχθεί σαν το πιο δυνατό εργαλείο αναζήτησης για προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς. Ο κάθε κομμωτής, κομμώτρια, μανικιούριστ, ποδολόγος, αισθητικός σώματος, μακιγιέρ ή μασέρ μπορεί να διαφημίσει τις υπηρεσίες  και να προσεγγίσει το πελατολόγιο του  άμεσα και με εύκολο τρόπο.  Τα τελευταία χρόνια πολλοί επαγγελματίες από τον χώρο ομορφιάς, έχουν επιλέξει το διαδίκτυο για να προβληθούν και  να προσελκύσουν νέους πελάτες, καθώς και πολλοί πελάτες,  έχουν πλέον πρόσβαση σε υπηρεσίες ομορφιάς που ήταν δύσκολο να βρουν πριν.

Πολλοί από αυτούς τους επαγγελματίες είχαν μεγάλη επιτυχία σε αυτό και κατάφεραν να μεγαλώσουν το πελατολόγιο τους σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αλλά και πολλοί άλλοι δεν είχαν ιδιαίτερη επιτυχία. Τι είναι λοιπόν αυτό που θα καθορίσει την επιτυχημένη προβολή της προσφοράς υπηρεσιών ομορφιάς στο διαδίκτυο;

Ας δούμε τους κυριότερους παράγοντες μιας επιτυχημένης προβολής προσφοράς υπηρεσιών ομορφιάς Κατ’ οίκον.

  •  Προβολή έργων μέσα από φωτογραφίες και βίντεο.

Ο εκάστοτε πελάτης πάντα θα αναζητά κάποιο δείγμα από τις δουλειές σας, ειδικά σε κομμώσεις, νύχια και μακιγιάζ, η προβολή φωτογραφιών είναι ίσως ο κρισιμότερος παράγοντας για την επιλογή του επαγγελματία. Δημοσιεύστε τις καλύτερες σας κομμώσεις, τα καλύτερα μακιγιάζ και τα καλύτερα μανικιούρ που έχετε στην συλλογή σας.

  • Στοιχεία-προφίλ επαγγελματία

Ένας σημαντικός λόγος για την επιλογή των υπηρεσιών σας είναι η προβολή των στοιχείων σάς, ειδικά όταν πρόκειται για προσφορά υπηρεσιών στο σπίτι, ο πελάτης θα έχει ένα λόγο παραπάνω να σας εμπιστευθεί αν δει μια φωτογραφία σας ή κάποιο καλά ενημερωμένο προφίλ σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

  • Κριτικές – μηνύματα πελατών

Μια καλή κριτική από έναν ευχαριστημένο πελάτη θα σας ανεβάσει πολύ τις πιθανότητες επιλογής σας από έναν νέο πελάτη και σίγουρα μια κακή κριτική θα είναι ένας λόγος να σας αποφύγει.

  • Αναλυτική λίστα υπηρεσιών και τιμές

Όταν θέλουμε να προσεγγίσουμε πελάτες από το διαδίκτυο, θεωρείτε απαραίτητο να δίνουμε μια αναλυτική λίστα υπηρεσιών μέσα από την οποία ο πελάτης θα ενημερωθεί και θα καλύψει την ζήτηση του. Επίσης μια ενδεικτική τιμή σε βασικές υπηρεσίες θα σας παίξει βασικό ρόλο στην επιλογή σας από τον πελάτη.

  • Βιογραφικό

Πάντα μια καλή και  σύντομη προβολή του βιογραφικού σας θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελάτη. Σημαντικό είναι να προβάλλεται την εμπειρία σας στον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς και σίγουρα ο πελάτης θα προτιμήσει έναν κομμωτή, κομμώτρια, μανικιούριστ, ποδολόγο, αισθητικό σώματος, μακιγιέρ ή μασέρ με ένα ενημέρωμένο βιογραφικό.

Πηγή: Localbeauty.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu